MM Tagcloud

MM Tagcloud -lohko mahdollistaa kurssien listaamisen mille tahansa sivulle. Tämä lohko tuottaa käyttäjälle tägipilven, jota kautta käyttäjä voi selata kursseja. Kurssin korttia klikkaamalla pääsee suoraan kurssin sivulle. Lohko on tarkoitettu käytettäväksi ruudukkomallisen navigaation rakentamiseen sivuston etusivulle tai työpöydälle.

Näkyvien kurssien määrää voidaan rajata kurssikategorioita valitsemalla. Kursseja voi etsiä myös suoraan kurssin nimen avulla. Kursseille voi myös määrittää tagejä kurssin asetuksista kohdasta tunnisteet. Tagit tulevat näkyviin tagcloudiin kurssikategorioiden kanssa samalle riville ja niiden avulla voi myös rajata näytettäviä kursseja. 

Lohko otetaan käyttöön lisäämällä se muokkaustilassa halutulle sivulle. Lohko käyttää kurssien kuvia, nimiä ja kurssikuvausta korttien esittämiseen. 

 

 

Kuva tagcloudista käytössä. Ylhäällä lohkon otsikko (kuvassa "MM Tagcloud"). Otsikon alapuolella kurssikategoriat. Kurssikategorioiden alapuolella hakupalkki, jonka avulla voi hakea kursseja kurssin nimellä. Hakupalkin alapuolella on listattu kaikki saatavilla olevat kurssit.

 

 

Kurssikategorioita valitsemalla pystyy rajaamaan esitettävien kurssien määrää (kuvassa valittuna "Testi" kurssikategoria).

 

 

Hakupalkin avulla voidaan etsiä kursseja kurssin nimen avulla (kuvassa haettu "h5p" nimisiä kursseja). Huom! Hakupalkki hakee vain niitä kursseja, jotka ovat näkyvissä tagcloudissa eli jos rajaat kursseja kurssikategorioiden avulla hakupalkki etsii vain rajaukset täyttäviä kursseja.

 

 

Muokkaustila sisältää asetukset lohkon otsikolle, kurssien järjestykselle ja kurssikorttien ulkonäölle. Lohkon oikeassa yläkulmassa olevaa ratasta klikkaamalla aukeaa pudotusvalikko, jonka kautta pääsee muokkaamaan tagcloud -lohkon asetuksia. 

 

 
Lohkon otsikko: Tästä kentästä voidaan määrittää tagcloudin otsikko.
 
Kurssien järjestys: Tästä kentästä voidaan määrittää, missä järjestyksessä kurssit näytetään.
 
Choose theme for cards: Tästä kentästä voidaan valita kurssien korttien muotoilu.
 
 

Lisää ohjeita: