Suoritusten seurannan käyttöönotto järjestelmä- ja kurssitasolla

Jotta suoritusten seurantaa voitaisiin käyttää, ylläpitäjän täytyy ensin ottaa tämä ominaisuus käyttöön koko sivustolla. Suoritusten seurannan saa käyttöön näin:

  1. Mene Asetukset -lohkossa kohtaan Sivuston hallinta -> Lisäasetukset.
  2. Lisää valinta kohtaan Ota opiskelijoiden suoritusten seuranta käyttöön, joka ei oletuksena ole valittuna.

Kun suoritusten seuranta on otettu käyttöön, voit laittaa sen oletuksena päälle uusille luotaville kursseille kohdasta Sivuston hallinta > Kurssit > Kurssin oletusasetukset > Suoritusten seuranta. Jo olemassa oleville kursseille (sekä uusille jos oletusta ei ole asetettu) suoritusten seuranta täytyy laittaa päälle kurssin asetuksista.

Kurssisuoritusten seuranta

Kun suoritusten seuranta on käytössä, opettaja voi hallita kurssisuoritusten asetuksia kohdasta Kurssin ylläpito > Kurssin suoritus. Katso Opettajan ohjeista mitä eri ehtoja kurssin suoritukselle voidaan asettaa.

Aktiviteettien suoritus

Kun suoritusten seuranta on otettu käyttöön sekä sivustolla että kurssilla, voidaan yksittäisten aktiviteettien suoritusasetuksia hallita aktiviteetin asetussivun kohdasta Muokkaa asetuksia > Opiskelijoiden edistyminen. Eri aktiviteeteille on saatavana erilaisia suoritusasetuksia. Esimerkiksi tentistä voidaan vaatia arvosana tai keskustelualueelta tietty määrä kirjoituksia.