Aktiviteettien ajastaminen Muistuttajalla

Aktiviteettien ajastaminen Muistuttajalla (re-engagement).

Esimerkissämme kurssille luodaan tehtävä jonka suorittamalla Muistuttaja-aktiviteetti aktivoituu ja 5 minuutin päästä tästä tentti ilmestyy kurssille.

1. Lisää kurssille tehtävä-aktiviteetti ja määritä sille suoritusehdot "opiskelijoiden edistyminen" -otsikon alla.

2. Luo kurssille tentti-aktiviteetti ja rakenna se valmiiksi.

3. Luo kurssille Muistuttaja-aktiviteetti

4. Anna sille nimi

5. Muistuttajan asetukset-otsikon alla valitse "Muistuta käyttäjiä" ja "ei koskaan"

 

 

6. Rajoita Pääsy -otsikon alla valitse "lisää rajoitus" -> aktiviteetin suoritus -> valitse tehtävä-aktiviteetti ja "merkitty suoritetuksi". Tämä tarkoittaa sitä että Muistuttaja aktivioituu kun tehtävä on suoritettu.


 
 
7. Lopuksi "opiskelijoiden edistyminen" -otsikon alla syötä "Aika jonka jälkeen Muistuttaja merkitään suoritetuksi" kenttään 5 minuuttia joka on minimiaika.
 
Tämä tarkoittaa sitä että 5 minuuttin päästä tehtävä-aktiviteetin suorittamisesta itse Muistuttaja-aktiviteetti merkitään suoritetuksi.
 
 
 
8. Seuraavaksi avaa tentin asetukset ja "rajoita pääsy" -otsikon alla lisää rajoitus -> aktiviteetin suoritus -> valitse luomasi Muistuttaja-aktiviteetti ja "merkittävä suoritetuksi". Tämä tarkoittaa sitä että tentti ilmestyy kurssille 5 minuutin päästä siitä hetkestä kun Muistuttaja-aktiviteetti on suoritettu.
 
 
 
 
9. Nyt kaikki on valmista eli kun opiskelija suorittaa tehtävän -> pääsynrajoitus avaa hänelle näkymättömän Muistuttajan -> muistuttaja merkitsee itsensä 5 minuutin päästä valmiiksi -> tentti avaa itsensä näkyville koska Muistuttaja-aktiviteetti on suoritettu.