Aktiivisuuden jakaantuminen -sivu

Yleiskatsaus

 

Aktiivisuuden jakaantuminen -sivu on monipuolisin Analytiikka-kaaviot -lohkon tarjoamista sivuista.

Se listaa kaikki kurssilla olevat opiskelijat ja heidän aktiivisuutensa (aktiviteettien avauksien perusteella) per viikko kurssin aloituspäivämäärästä lähtien (kurssin aloituspäivämäärä määritetään kurssin asetuksissa). Jos kurssin aloituspäivämäärä on liian kaukana menneisyydessä (yli vuosi taaksepäin) niin tilastosta tulee vaikea lukea.

Tämän raportin avulla on helppo tarkastella yksittäisten opiskelijoiden aktivisuutta kurssilla. Huomaat helposti opiskelijat jotka eivät ole lukeneet kurssimateriaalia viimeisen viikon aikana ja voit lähettää heille viestin (klikkaa opiskelijan nimeä) tiedustellaksesi syytä tähän.  

 

Kannattaa huomioida että jos kurssisi koostuu vain esim. PDF-tiedostoista niin opiskelijat voivat ladata tiedostot omalle koneelleen heti aluksi ja siksi heillä ei näy aktivisuutta kuin ihan kurssin alussa eli huomioi kurssisi rakenne raporttia tarkastellessasi.

Opiskelijat jotka eivät ole olleet avanneet kurssin materiaaleja ollenkaan listataan "ei avattu" -otsikon alla ja opettaja voi lähettää heille sähköpostiviestin saman otsikon alta. Huomioi että viestit lähtevät oletuksena kopioina kurssin kaikille opettajille eli jos et halua näin käyvän ota ruksi pois kohdasta "Lähetä viestin kopio kurssin opettajille."


 

Opiskelijakohtainen raportti

 

Kun klikkaat raportilla opiskelijan nimeä se avaa ponnahdusikkunan jolla on monta eri välilehteä.

Lähetä viesti. Voit lähettää viestin opiskelijalle. 
Opiskelijalle lähetetyt viestit. Aiemmat opiskelijalle lähettämäsi viestit.
 
 
 
 

Materiaalien avaukset. Piirakkakaavio mitä opiskelija on ja ei ole avannut. Piirakan osioita klikkaamalla näet tarkemmat aktiviteettien nimet.
 
 
 
 

Tehtävä-aktiviteetin palautukset. Piirakkakaavio opiskelijan tehtävä-aktiviteettien palautuksia ja ovatko ne tehty ajallaan. Piirakan osioita klikkaamalla näet tarkemmat aktiviteettien nimet.
 
 
 

Aktiivisuus keskuselualueilla. Opiskelijan aktiivisuus kurssin keskustelualueilla. Piirakan osioita klikkaamalla näet tarkemmat aktiviteettien nimet.
 
 
 
 

Tenttipalautukset. Opiskelijan tenttipalautukset, onnistuneet, epäonnistuneet ja ei palautusta. Piirakan osioita klikkaamalla näet tarkemmat aktiviteettien nimet.


 

 

Raportin tulostaminen tai lataaminen tiedostona

Voit tulostaa tai ladata raportin tiedostona omalla tietokoneellesi oikean yläkulman hampurilaisvalikon takaa. Tämä valikko on käytettävissä vain opiskeljakohtaisilla raporteilla, seuraavilla välilehdillä;

 • Materiaalien avaukset
 • Tehtävä-aktiviteettien palautukset
 • Aktiivisuus keskustelualueilla
 • Tenttipalautukset

Käytettävissä käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

 • Tulosta Kaavio (Print chart)
 • PNG-kuva
 • JPEG-kuva
 • PDF-tiedosto
 • SVG-kuva
 • CSV-tiedosto
 • XLS-tiedosto