Materiaalien avaukset -sivu

 
 
Materiaalien avaukset -sivu listaa kursin kaikki aktiviteetit ja aineistot (mukaanlukien opiskelijoilta piilotetut aktiviteet ja aineistot) ja kertoo kuinka moni opiskelija on avannut ne.


aktiviteetit

 

Kursseilla joilla on paljon opiskelijoita ja sisältöä tämä tarkoittaisi sitä että kaavio luominen voisi kestää kauan. Tästä syystä sivulla voi valita (ruksilla) mistä aktiviteeteista haluat luoda kaavion ja mistä päivämäärästä alkaen (alkaen-rivi). Saatavilla on myös valinta "valitse kaikki".

 

 

Kun kaavio on luotu "luo kaavio" -painikkeella niin se esittää aktiviteetit siinä järjestyksessä kuin ne ovat kurssilla.

Vihreä palkki edustaa kurssilla olevien opiskelijoiden lukumäärää jotka ovat avanneet aktiviteetin vähintään kerran. Punainen palkki edustaa opiskelijoita jotka eivät ole avanneet aktiviteettia ollenkaan.

Vasemmasta yläkulmasta löydät myös ryhmävalinnan jos haluat tarkastella tilastoja ryhmittäin (edellyttää että kurssille on luotu ryhmät ja opiskelijat jaettu niihin)

 

 

 

Jos klikkaat jompaa kumpaa palkkia voit lähettää näille opiskelijoille sähköpostiviestin Moodlen kautta. Tämä on hyödyllistä jos esim. tärkeä deadline on lähestymässä ja opettaja näkee graafilta että monet eivät ole vielä tarvittua tehneet tehtävää/tehtäviä, jolloin hän voi lähettää heille sähköpostiviestin tätä kautta. 

Kurssilla joka on lineaarinen ja etenee kronologisesti tämä kaavio tarjoaa hyvän yleiskuvan siitä kuinka monet opiskelijat perehtyvät materiaaliin sovitussa ajassa ja kuinka moni "jää jälkeen muista" (ja joihin voi puuttua nyt kun opettaja tunnistaa nämä opiskelijat)

Raportin tulostaminen tai lataaminen tiedostona

Voit tulostaa tai ladata raportin tiedostona omalla tietokoneellesi oikean yläkulman hampurilaisvalikon takaa, käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

  • Tulosta Kaavio (Print chart)
  • PNG-kuva
  • JPEG-kuva
  • PDF-tiedosto
  • SVG-kuva
  • CSV-tiedosto
  • XLS-tiedosto