Opettajille

Edistymisen seuranta lohkon lisääminen kurssille

Lisäosa vaatii sen, että kurssilla ja sen aktiviteeteissa on määritelty suoritusten seurannan asetukset. Ne aineistot ja aktiviteetit, joissa suoritusten seuranta on päällä, näkyvät lohkossa oletusarvoisesti. 

1. Kurssin muokkaustilassa valitse Lisää lohko  -pudotusvalikosta Edistymisen seuranta.

Lisää lohko

 

2. Muokkaa lohkon asetuksia

Muokkaa lohkon asetuksia

 

Järjestä palkki: määrää palkin järjestyksen joko aktiviteettien 'Oltava suoritettuna' päivän mukaan tai  Kurssin järjestyksen mukaan.

Miten pitkät palkit esitetään: tässä valitaan palkin näkyminen eri vaihtoehdoista, jos kurssilla on paljon aktiviteetteja ja palkki ei mahdu kerralla näkyviin. 

Käytä kuvakkeita palkissa: Suoritetun tai myöhästyneen aktiviteetin voi merkitä kuvakkeella palkin päällä

Näytä prosentit opiskelijoille: Näyttää palkin alla etenemisen myös prosentteina

Näytä lisää-valinta avaa loput asetukset muokattavaksi-

Mukaan luetut aktiviteetit: ottaa oletusarvoisesti palkkiin mukaan kaikki aktiviteetit ja aineistot, joissa on suoritusten seuranta päällä. Palkkiin voidaan myös valita seurattavat aktiviteetit.

 

Edistymisen seuranta lohkon asetukset

 

Edistymisen seuranta lohkon toiminnot

Opettajalle lohkosta aukeaa Yleiskatsaus opiskelijoista-näkymä.

Yleiskatsaus opiskelijoiden edistymisestä

Viestin lähetys

Lohkon uudemmissa versioissa on myös mahdollista lähettää viesti valituille tai kaikille kurssin osallistujille. Huomautus on opiskelijan tietoihin lisätty tieto, se voi olla henkilökohtainen, kurssikohtainen tai järjestelmän laajuinen. Huomautukset ovat oletusarvoisesti näkyvissä vain hallinnoijille tai kurssin opettajille, henkilökohtaiset näkyvät vain huomautuksen kirjoittajalle.