PoodLL videopalautteen antaminen tehtävä-aktiviteettiin

PoodLL videopalautteen antaminen tehtävä-aktiviteettiin

1. Avaa tehtävä kurssilla

2. Valitse "lisää palautus"

3. Anna Adobe Flash Playerille lupa käyttää mikrofoniasi ja webkameraasi painamalla "allow"

PoodLL videopalaute  -allow

 

Jos käytät Chrome-selainta tulee sinun vielä antaa erikseen selaimelle lupa käyttää mikrofoniasi ja kameraasi osoiterivin alapuolelle avautuvasta palkista painamalla "allow"

 

PoodLL videopalaute -chrome allow

 

4. Nyt voi nauhoitaa videopalautteesi painamalla record-painiketta. Time-kenttä näyttää kuinka paljon sinulla on vielä opettajan määrittelemää nauhoitusaikaa jäljellä.

PoodLL videopalaute - video recors

 

5. Painettuasi STOP-painiketta järjestelmä tallentaa videosi, odota "uploading"-kuvakkeen sammumiseen saakka. Näin varmistat suorituksesi rekisteröitymisen järjestelmään. Koska videopalautteet ovat suuria tiedostoja, voi "uploading" -kuvakkeen sammuminen kestää minuutteja.

 

PoodLL videopalaute - video convert

 

Jos mikrofonin äänentaso ei ole miellyttävällä tasolla voit katsoa ohjeet sen muuttamiseen täältä

6. Nyt voi katsoa palauttamasi video painamalla Play-painiketta. Jos olet tyytyväinen tulokseesi voit painaa tehtävän "tallenna muutokset" painiketta ja edetä seuraavalle sivulle.

PoodLL videopalaute - video play

 

7. Jos avautuvalla sivulla näkyy "lähetä arvioitavaksi" painike, paina sitä ja valitse "jatka". Jos "lähetä arvioitavaksi" painiketta ei näy, niin suorituksesi on jo tallentunut eikä vaadi muita toimenpiteitä.

 

PoodLL videopalaute - lähetä arvioitavaksi
PoodLL videopalaute - lähetä arvioitavaksi 2