PoodLL-palautteen käyttöönottaminen tehtävä-aktiviteetissa

PoodLL-palautteen käyttöönottaminen tehtävä-aktiviteetissa

PoodLL integroituu osaksi normaalia tehtävä-aktiviteettia, sen asetukset löytyvät tehtävä-aktiviteetin asetukset-sivulta "palautusmuodot" ja "palautemuodot" otsikoiden alta. Kun haluat sallia oppilaan äänipalautteen se tapahtuu tehtävä-aktiviteetin asetuksista. 

 Teet PoodLL-tehtävän seuraavasti:

1. Ota kurssilla muokkaustila käyttöön ja lähde lisäämään tehtävä-aktiviteettia

2. Anna tehtävälle nimi ja kuvaus, voit myös määritellä palautuspäivämäärät niin halutessasi.

3. Palautusmuodot-otsikon alla valitse "PoodLL palaute"

4. Valitse "PoodLL palautteen tyyppi" -alasvetovalikkoon haluamasi palautustapa (äänipalaute (mp3), videotallennin, tussitaulu (piirrustus) tai valokuva)

5. Määritä vielä haluamasi palautteen pituus "

 

 Poodl: palautusmuodot

 

6. Jos haluat antaa palautteen oppilaalle äänitiedostona jatka vielä ohjeen kohtaan 7. muuten voit täyttyy nyt haluamasi loput haluamasi asetukset ja tallentaa muutokset. PoodLL-tehtävä on nyt valmis ja oppilaiden palautettavissa. 

Huom. On tärkeää ohjeistaa oppilaat kuuntelemaan/katsomaan palautteensa ennen sen palauttamista, näin varmistetaan että suoritus tallentuu järjestelmään. Tämän lisäksi pitkäkestoisissa palautuksissa oppilaiden täytyy odottaa tiedoston konvertointi loppuun saakka ennen kuin he palauttavat työnsä. Jos he eivät odota, suoritus ei tallennu järjestelmään vaikka järjestelmä salliikin esim. tentin palauttamisen ennen konvertoinnin päättymistä. 

Suosittelen opettajia tutustumaan myös opiskelijan ohjeeseen joka kertoo kuinka heidän tulee toimia palautusta tehdessään.

7. Kun haluat antaa äänipalautteen oppilaalle sinun tulee vielä valita "palautemuodot" otsikon alta "PoodLL äänipalaute". Tämän lisäksi voit valita saako oppilas ladata sinun nauhoittamasi palautteen mp3-muodossa itselleen valitsemalla "näytä latauslinkki opiskelijalle" -alasvetovalikkoon "kyllä". Nyt voi täyttää haluamasi loput tehtävä-aktiviteetin asetukset ja tallentaa muutokset, tämän jälkeen tehtävä on valmis käytettäväksi.

 

Poodl: palautemuodot