Multitopic -kurssiformaatti

Multitopic-kurssiformaatti yhdistää välilehtikurssiformaatin ja aiheet-kurssiformaatin yhdeksi kokonaisuudeksi.

 

 

Multitopic-kurssiformaatin saa valittua menemällä kurssin asetuksiin ja kohtaan kurssimuoto, josta valitaan "Multitopic". Multitopic-kurssiformaatin asetuksista on valittavissa näytetäänkö aiheen ajanjakso eli aiheille näytetään viikkonumero ja päivämäärät, kuten viikot-kurssiformaatissa vai ilman ajanjaksoja. Asetuksista voi myös määrittää näytetäänkö piilotetut osiot tiivistetyssä muodossa vai ovatko ne täysin näkymättömiä. Lisäksi asetuksista voidaan määrittää bannerisiivu eli mikä osa kurssikuvasta näytetään. 

 

Osoiden ja aiheiden lisääminen/poisto

Kun muokkaustila on päällä voit lisätä kurssille osioita ja aiheita painamalla plus-merkkejä. Tällä tavoin voit jaotella kurssin sisällön omiin välilehtiinsä ja jokaiselle välilehdelle voit vielä koota haluamasi sisällön aiheittain. Osioita ja aiheita voi uudelleen nimetä painamalla nimen vieressä olevaa kynän kuvaa.

 

 

Osioita voi myös poistaa painamalla osion oikeassa reunassa olevaa muokkaa tekstiä ja valitsemalla pudotusvalikosta kohta poista osio.

 

Aktiviteettien siirtäminen välilehdeltä toiselle

Aktiviteetteja voi myös siirrellä osiosta ja aiheesta toiseen aktiviteettien siirtotilan ollessa päällä painamalla kaksisuuntaista nuolta.

 

 
Kun nuolta on painettu oisioihin ja aiheisiin tulee tyhjiä laatikoita, jota klikkaamalla valittu aktiviteetti siirtyy siihen kohtaan.